Inguruan dituzten ehunka gaietatik batzuk aukeratzen dituzte gai-jartzaileek. Baina nondik hartzen dituzte gai horiek? Nondik jaten du bertsoak? Jose Luis Urdangarin eta Ion Beloki gai-jartzaileek euren lan egiteko modua kontatuko dute Hitzetik Hortzeran. Lehenak Basque Culinary Center-eko saioan jarri zituen gaiak eta bigarrenak Andoaingo Sahararen aldeko jaialdian. Hango bertsoak eta askoz gehiago, igandean 15:00etan ETB1en.
Errealitateari begiratu eta ehunka gai ditu aukeran gai-jartzaileak, baina non bilatzen ditu bertsotarako gai posible horiek? Eta nola egiten du aukeraketa? Jose Luis Urdangarin Donostiako Basque Culinary Center-eko bertso-saioan aritu zen gaiak jartzen eta Ion Beloki Andoaingo Sahararen aldeko jaialdian. Aste honetako Hitzetik Hortzeran azalduko dute nola egiten duten beraiek lan hori.